Nyári élménytábor Ivóban

Július 15-19 között  tartalmas napokat töltöttek el iskolánk V-VII. osztályos diákjai Péter Edit, Kovács Katalin, Egyed Hajnal és Tamás Előd osztályfőnökök szervezésében és  kíséretében az Erdélyi Erzsébet-táborban.

A 2,5 hektáros táborhelyen, csodálatos környezetben, a Madarasi Hargita lábánál , a lélegzetelállító kilátás és a természeti szépségek mellett számos program várta a határon innen és túlról érkező táborozókat.

Nagyon jól szervezett tábor volt, tele tartalmas, érdekes programokkal és kalandokkal . A gyerekek Erzsébet vetélkedőn,  a Salvamont hegyimentők előadásán vettek részt, kipróbálhatták a falmászást, gyógynövényekkel ismerkedtek, kincset kerestek, a Ki mit tud? vetélkedőn mutatták meg tudásukat, ügyességüket, tehetségüket, meghódították a Madarasi Hargitát. Nagyon sok, ötletes alkotás készült a kézműves foglalkozásokon, karkötő, festett vászontáska,  nemezből tulipán, labda. A legmenőbb az agyagozás volt, ahol a gyerekek szabadon alkothattak. Nagy sikernek örvendett a Te légy a bajnok! vetélkedő, ahol léghokiban, fociban, ping-pongban, tollasban, lézerharcban mérték össze tudásukat a balatonlellei, kazincbarcikai és a törökkopányi gyerekekkel. Szabadidőben társasjáték, játszótér, csocsó, stb. állt rendelkezésükre. Esténként a TESOk tánca, a táncház, a Gold Band zenekar koncertje,  valamint a zenés tábortűz szórakoztatta a gyerekeket.

Hálásan köszönjük az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítványnak a lehetőséget és a támogatást!

Külön köszönet Szabinak, Gabinak, Andinak, Rózsika néninek, a TESOknak, a konyhás néniknek a kedvességükért, segítőkészségükért!

1 2 3 4 5 6